Pagina personala a fotografului,Bajan Sorin

e2e9b934e28c3fb40a4cdc1694983883480742d5.jpg
b86fefccec784f15ac6eacbbd4efce9530dd9499.jpg
56bfb91532053f88b519a4d52a500d56705e0535.jpg
48f27f23543c27e993a9fd0f27d1f3a47f4db2e9.jpg
38fbbda43bb7d0861012b3111135ea28e3d1993f.jpg
2bbc82629db7f808d404c250cacd054fb8dabab9.jpg

Ideea Omu’ și Libelula

Omu’ și Libelula este o idee care gravitează în jurul creației, în jurul românilor talentați din orice sferă. Această idee a început să prindă rădăcini în mintea și sufletul meu acum circa doi ani . Deja blogul meu personal Omu’ și Libelula avea un an și simțeam nevoia să merg mai departe dar nu știam în ce fel și cum. Nu doream să rămân plafonat pe ideile mele ci doream ceva mai mult. Iar cu timpul, trăind în România, învârtindu-mă în stânga, apoi în dreapta mi-am dat seama că tot ce vede ORICE român, intelectual sau nu, cu principii sau nu, artist sau nu, iubitor de arta sau nu sunt 90% gunoaie și 10% conținut de calitate. Însă acest 10% conținut de calitate atent diluat în restul de 90%, parcă nici nu ar exista.În plus, mulți, foarte mulți români aleg să « migreze » inclusiv în mediul on-line pe site-uri străine și sa fie apreciați de străini, când ar putea la fel de bine să fie apreciați și de români, într-un spațiu 100% românesc, 100% pentru valoarea și calitatea artistică românească.

Și atunci mi-a venit ideea… de ce să nu creez un spațiu virtual în care artiștii să își expună creațiile și în care să poată interacționa, un loc de întâlnire pentru oameni care se aseamănă, pentru cei care au un suflet de artist și simt ca au ceva de spus? Că vorbim despre muzică sau pictură, poezie sau fotografie, sculptură sau desen, compozitori sau cântăreți PLUS oamenii care APRECIAZĂ toate acestea, visul meu, ideea mea este să adun în acest spațiu o comunitate de români care nu au uitat care sunt adevăratele valori, români care doresc să redescopere o Românie talentată și creativă, vreau să creez ceea ce voi numi de azi încolo un « Stat în Stat ».

Însă fără voi, cei care creați și cei care apreciați și consumați creația și talentul, acest vis și această idee nu va putea lua ființă cu adevărat niciodată. Astfel vă invit pe toți românii care doresc să adere la ideea mea, la dorința mea și la pasiunea mea pentru artă, talent și frumos să fie alături de proiectul Omu’ si Libelula. Împreună vreau să arătăm celor 90% ca noi, cei 10% suntem mai puternici pentru simplul motiv că putem defini natura a ceea ce suntem și că ceea ce noi creăm, promovăm și apreciem este ceea ce vă rămâne cu adevărat în viitor pentru generațiile următoare. Eu sper din suflet să formăm împreună o comunitate bazată pe respect, creație, apreciere și frumos.
Hai să le arătăm că se poate!!!
Invitația este deschisă atât pentru artiști cât și pentru cei care cunosc artiști. Vă rog să contactați echipa Omu’ si Libelula astfel încât să facem cunoștință și să putem colabora. Pentru a înlesni dialogul între noi, am ales să împart conținutul site-ului pe 3 categorii:
Muzică
La categoria muzică vom publica aricole (biografie+ video/audio) cu români talentați atât cântăreți cât și compozitori. Indiferent de genul muzical, indiferent de instrumente și indiferent de limba în care cântați sau compuneți muzică (în cazul în care compoziția implică voce) sunteți invitați să vă adresați echipei. Astfel toți cei care doriți să aveți un articol pe site-ul Omu’ și Libelula în secțiunea muzică vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail : muzica@omusilibelula.ro sau prin acest formular. Și nu uita să creați, să vă bucurați și să dați mai departe.
Literatură
În categoria literatură vom publica biografii ale scriitorilor de orice fel (scriitori de nuvele, esee, romane, poezie, pamfleturi, teatru, drama, cam orice valoros) cât și creații ale acestora. Strucura va fi foarte bine organizată pe categorii, astfel încat românii care doresc să cunoască oameni talentați și să citească creațiile acestora să o poată face simplu și rapid.

Toți cei care doriți să aveți un petec de poezie, respectiv proză în spațiul Omu’ și Libelula, unde să vă cunoască lumea, să vă cunoască munca, ideile, dorințele și talentul ne puteți scrie la adresa de e-mail literatura@omusilibelula.ro sau prin acest formular. De asemenea dacă cunoașteți pe cineva care ar dori să apară pe acest site și să facă parte din această comunitate direcționați-l către această pagină.

Artă Vizuală (imagine)
În această categorie se vor încadra o gamă mai largă de artisti : artiști plastici (pictură, desen, fotografie, photoshop, sculptură, sau orice alt fel de artă plastică derivată), regizori/scenografi (piese de teatru, scurt metraje, animații de scurt metraj, etc.). În maniera similară primelor două categorii, vom oferi fiecaruia un articol care va conține biografia sa și în plus câte o galerie eleganta în care vom expune lucrările sale. De asemenea pentru utilizatorii, vizitatorii și consumatorii de arta plastica oferim o platformă modernă și elegantă dar totodată ușor de utilizat și de navigat, cu ajutorul căreia să puteți cunoaște creațiile plastice ale artiștilor autohtoni necunoscuți până azi într-o manieră rapidă și de anvergură.Toți cei care doriți un articol plus o galerie foto/de pictură/video cu creațile voastre pe site-ul Omu’ și Libelula ne puteti scrie la adresa :imagine@omusilibelula.ro sau prin acest formular. De asemenea toți cei care cunosc și doresc să îndrume pe cineva talentat înstre acest site sunt rugați să o facă.

Creează și descoperă, bucură-te și dă mai departe!!
Echipa Omu’ si Libelula:

Chiorean Alex

Melianu Grete

http://omusilibelula.ro/
02/18/2013 09:26:12
bajansorin

VA PLAC ACESTE FOTOGRAFII?

DA (392 | 98%)
NU (4 | 1%)
POATE (3 | 1%)
fotodecorom@gmail.com;tell.0724532699
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one